Tilausehdot

1. Vuokrattavat astiat ovat Astiat.fi astiavuokraamon omaisuutta, eikä niitä voi luovuttaa tai vuokrata edelleen ilman vuokranantajan lupaa. Asiakas on vastuussa vuokratuista tuotteista koko vuokra-ajan, myös kuljetuksen aikana, mikäli se tapahtuu muun kuin Astiat.fi -astiavuokraamon toimesta.

2. Vuokrausaika on 1 vrk (24h) tai sopimuksen mukaan. Palautuksen myöhästyessä vuokranantajalla on oikeus veloittaa päivävuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta.

3. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24% sekä tiskauksen (pl koneet ja laitteet). Asiakas puhdistaa itse vuokraamansa laitteet (esim. popcornkone, fonduepata ja suklaalähde) ja palauttaa ne siinä kunnossa, kun ne on hänelle vuokrattu. Mikäli koneita tai laitteita palautetaan likaisina, voi vuokraaja veloittaa puhdistusmaksun. Astiat palautetaan kuljetuslaatikoissa, mikäli muuta ei ole sovittu. Noudettaessa astioiden tulee olla asianmukaisesti pakattuna vuokraajan toimesta.

4. Asiakkaan tulee vahvistaa tilaus kirjallisesti Astiat.fi -astiavuokraamolle. Tarjous on voimassa välimyyntivarauksin.

5. Mikäli asiakas vahvistaa tilauksen alle 7 vrk vuokrausajankohdasta Astiat.fi pidättää oikeuden osatoimituksiin ja asiakkaan kanssa sovittuihin erityisjärjestelyihin.

6. Mikäli tuotteet eivät vastaa sovittua laadultaan tai määrältään on tästä ilmoitettava vuokranantajalle viiden tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta.

7. Astioiden kuljetushinta pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) mantereella on 100 € /suunta ma-pe klo 8-17 välillä, poislukien aatot, arkipyhät ja vastaavat. Muut ajat ja viikonloppuisin kuljetushinta on 170 € /suunta tai tarjouksen ja sopimuksen mukaan tilausta vahvistettaessa. Isommista ja jatkuvista tilauksista teemme mielellämme tarjouksen.

8. Astiat.fi kuljettaa tavarat ulko-ovelle tai lastauslaiturille (ts. ensimmäiselle kynnykselle); kaikenlainen ylimääräinen kantaminen ja/tai kuljetus on sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan 55€ /työntekijä /alkava tunti.

9. Kadonneista tai rikkoutuneista astioista tai tavaroista veloitamme niiden uushankintahinnan ja toimitusmaksun.

10. Astiavuokraus maksetaan verkkomaksulla etukäteen. Laskutus on myös mahdollista. Suorituksen tulee olla Astiat.fi -astiavuokraamon tilillä viimeistään tilauksen noutopäivänä. Maksuaika on 7 päivää netto, ellei toisin sovita. Viivästyskorko korkolain mukaisesti. Laskutuslisä 15 €.

11. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

12. Astiat.fi -astiavuokraamon vastuu rajoittuu tuotteiden vuokrahintaan.

13. Astiatilaus varmistetaan aina kirjallisesti tilaajalle.

14. Pidätämme oikeuden varmistaa tarjoilijoiden saatavuus ennen tilauksen hyväksymistä. Vahvistamme tilaukset aina kirjallisesti sähköpostilla.

15. Astiat.fi pidättää oikeuden veloittaa pikatoimituslisän 90 €/tilaus alle 48h varoitusajalla tehtävistä tilauksista.

16. Alle 150 € tilauksissa Astiat.fi pidättää oikeuden veloittaa pientoimituslisän 20 € / tilaus. 

17. Peruutusehdot: Tilauksen peruuntuessa 0-7 vuorokautta ennen tilaisuutta veloitamme tilauksen loppusumman kokonaisuudessaan. Tilauksen peruuntuessa 8-100 vuorokautta ennen tilaisuutta veloitamme 50% tilauksen loppusummasta. Tilauksen peruuntuessa yli 101 vuorokautta ennen tilaisuutta saa asiakas täyden hyvityksen, josta vähennetään 60€ käsittelykuluja. Otamme vastaan peruutukset vain kirjallisesti.

OMA TILI
Muistilista
Muistilista
Kirjaudu
Luo tili

Linkki uuden salasanan asettamiseen lähetetään sähköpostiosoitteeseesi.

Käytämme henkilötietoja tilauksien käsittelyyn ja asiakasyhteydenottoihin.
Voit lukea lisää tietosuojastamme tästä.

Password Recovery

Etkö voi käyttää tiliäsi? Kirjoita käyttäjätunnus tai sähköpostiosoite. Sinulle lähetetään sähköpostilla linkki, jota painamalla pääset asettamaan uuden salasanan.

ALKUUN
Tutustu myös:

OSTOSKORI 0