Vuokrausehdot

1. Vuokrattavat astiat ovat Astiat.fi astiavuokraamon omaisuutta eikä niitä voi luovuttaa tai vuokrata edelleen ilman vuokranantajan lupaa. Asiakas on vastuussa vuokratuista tuotteista koko vuokra-ajan, myös kuljetuksen aikana mikäli se tapahtuu muun kuin Astiat.fi -astiavuokraamon toimesta.

2. Vuokrausaika on 1 vrk (24h) tai sopimuksen mukaan myös viikonlopun yli. Palautuksen myöhästyessä vuokranantajalla on oikeus veloittaa päivävuokra jokaiselta alkavalta vuorokaudelta.

3. Hinnat sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron 24% sekä tiskauksen (pl koneet ja laitteet). Asiakas puhdistaa itse vuokraamansa laitteet (esim. popcornkone, fonduepata ja suklaalähde ja palauttaa ne siinä kunnossa kun ne on hänelle vuokrattu. Mikäli koneita tai laitteita palautetaan likaisina voi vuokraaja veloittaa kulloinkin voimassaolevan puhdistusmaksun. Astiat palautetaan kuljetuslaatikoissa mikäli muuta ei ole sovittu. Noudettaessa astioiden tulee olla asianmukaisesti pakattuna vuokraajan toimesta.

4. Asiakkaan tulee vahvistaa tilaus kirjallisesti Astiat.fi -astiavuokraamolle. Tarjous on voimassa välimyyntivarauksin.

5. Mikäli asiakas vahvistaa tilauksen alle 7 vrk vuokrausajankohdasta Astiat.fi pidättää oikeuden osatoimituksiin ja asiakkaan kanssa sovittuihin erityisjärjestelyihin.

6. Mikäli tuotteet eivät vastaa sovittua laadultaan tai määrältään on tästä ilmoitettava vuokranantajalle viiden tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta.

7. Astioiden kuljetushinta pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen) mantereella on 50 € / tuonti tai nouto ma-pe klo 8-17 välillä, poislukien aatot, arkipyhät ja vastaavat. Muut ajat ja viikonloppuisin kuljetushinta on 100 € / tuonti / nouto tai tarjouksen ja sopimuksen mukaan tilausta vahvistettaessa. Isommista ja jatkuvista tilauksista teemme mielellämme tarjouksen. 

8. Astiat.fi kuljettaa tavarat ulko-ovelle tai lastauslaiturille (ts. ensimmäiselle kynnykselle); kaikenlainen ylimääräinen kantaminen ja/tai kuljetus on sovittava etukäteen ja siitä veloitetaan 45€ /työntekijä /alkava tunti.

9. Kadonneista tai rikkoutuneista astoista tai tavaroista veloitamme niiden uushankintahinnan ja toimitusmaksun. Huomioithan, että Riedel -kristallilasien uushankintahinta on 25 € /kpl.

10. Astiavuokraus maksetaan käteisellä, pankki- tai luottokortilla (Visa, Mastercard) tai verkkomaksulla. Laskutus myös mahdollista. Suorituksen tulee olla Astiat.fi -astiavuokraamon tilillä viimeistään tilauksen noutopäivänä. Maksuaika on 7 päivää netto, ellei toisin sovita. Viivästyskorko korkolain mukaisesti. Laskutuslisä 10 €. 

11. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

12. Astiat.fi -astiavuokraamon vastuu rajoittuu tuotteiden vuokrahintaan. 

13. Astiatilaus varmistetaan aina kirjallisesti tilaajalle.

14. Pidätämme oikeuden varmistaa tarjoilijoiden saatavuus ennen tilauksen hyväksymistä. Vahvistamme tarjoilijatilaukset aina kirjallisesti sähköpostilla.

15. Astiat.fi pidättää oikeuden veloittaa pikatoimituslisän 50€ / tilaus alle 48h varoitusajalla tehtävistä tilauksista. 

16. Alle 100€ tilauksissa Astiat.fi pidättää oikeuden veloittaa pientoimituslisän 10€ / tilaus.

 

Astianoudot sovittavissa Jollaksesta, Hertttoniemestä tai Haagasta tilanteen mukaan.

 

Peruutusehdot:

Tilauksen peruuntuessa 0-7 vuorokautta ennen tilaisuutta veloitamme tilauksen loppusumman kokonaisuudessaan.

Tilauksen peruuntuessa 8-14 vuorokautta ennen tilaisuutta veloitamme 50% tilauksen loppusummasta.

Otamme vastaan peruutukset vain kirjallisesti. 

 

Mitä aikaisemmin tilaat - sitä edullisemman hinnan saat!

Säästä rahaa ja tilaa astiat sekä kalusteet juhliinne jo nyt, tarjoamme alennusta loppusummasta seuraavasti:

Vuotta aikaisemmin tehdyt tilaukset:          -15% (mahdollisuus muokata tilausta kerran)

1 v - 6 kk aikaisemmin tehdyt tilaukset:     -10%

5 kk - 2 kk aikaisemmin tehdyt tilaukset:   -5%

Jos olet tilaamassa yli 200 hengen astioita useammaksi päiväksi tai haluaisit tehdä tilauksen pääkaupunkiseudun ulkopuolelle, pyydä tarjous sähköpostitse info[a]astiat.fi